Läs artikeln!

Jag har tillsammans med Anna Sophia Bonde publicerat en artikel på Newsmill som problematiserar Svenska kyrkans deltagande i Pride. Läs den!
http://www.newsmill.se/artikel/2012/07/26/b-r-kyrkan-verkligen-bejaka-prides-v-rderingar


Kommentarer
Postat av: Andreas Holmberg

Hej Gunnel! Ni är modiga som vågar sticka ut hakan, men som du kanske sett i kommentaren på Frimodig kyrkas blogg skulle jag önskat att ni tydligare konkretiserat vad ni menar med "Prides värderingar", som ju, precis som "Svenska kyrkans linje" är ett rätt mångfacetterat begrepp.(Jo visst, Anders Ahlberg på KT borde absolut ha konkretiserat vad han menar med "Svenska kyrkans linje" - är det Svenska kyrkans ställningstagande för hbt-personers människovärde och rätt att arrangera Pride-festivaler i Sverige eller är det bejakandet av den alltmer fnoskiga/gnostiska queerideologin?).

2012-07-28 @ 22:14:35
URL: http://efsidag.blogspot.com
Postat av: Andreas Holmberg

Tack för svar på FK:s blogg! Jag funderar på att bilda föreningen "Rätten till vår rubrik". Som lärare har jag lärt eleverna att rubriken är halva texten, men som insändarskribent har även jag upplevt hur diverse redaktioner kan förrycka hela poängen genom ändrade eller helt nykläckta rubriker. (Någon gång har de varit fyndiga, det medges, men borde inte rubriken ses som en del av själva texten och endast kunna ändras/sättas i samråd med författaren?).

2012-07-31 @ 15:53:03
URL: http://efsidag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0